Aanpak

Een website wordt aanzien als hét online visitekaartje bij uitstek. Vaak is het ook de eerste plaats waar de klant meer te weten komt over uw bedrijf. Een mooi ogende, duidelijke en gebruiksvriendelijke website wordt vlotter teruggevonden in Google.  Een must om extra business te creëren.

Om deze doelen allemaal te kunnen bereiken, werkt Silcro met WordPress CMS (Content Management System). En wel om deze 5 redenen:

 

WORDPRESS

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website

WordPress is een CMS. Hierdoor is het voor zowel de ontwikkelaar alsook de gebruiker eenvoudig om inhoud aan te passen en toe te voegen.

SEO-vriendelijk

Google & WordPress zijn vriendjes – SEO-vriendelijk

Snel & semantisch goed opgebouwde pagina’s, daar smelt Google voor. Deze zoekmachine gaat pagina per pagina op zoek naar de nodige info om een website te gaan ‘ranken’. Zo krijgt deze website een positie binnen alle zoekresultaten. WordPress CMS helpt om alles op een plateautje te serveren.

Flexibel & Uitbreidbaar

Flexibel & Uitbreidbaar

WordPress is een opensource CMS, hierdoor kan ‘iedereen’ het systeem naar believen aanpassen & aanvullen met gratis plugins die de webbouwer kan toevoegen aan het systeem. Ook zijn er jaarlijks enkele updates omdat het systeem in voortdurende ontwikkeling is om mee te blijven met de webstandaarden & gebruiksvriendelijkheid.

Design

Design

Het WordPress netwerk heeft een grote verzameling aan ontwerpen & templates die kunnen aangepast worden naar uw eigen huisstijl. Of ik maak een ontwerp op maat. Zo krijgt u een website op het lijf van uw bedrijf geschreven.

Veilig

Veilig

Door middel van de geregelde updates & gecontroleerde plugins kan WordPress de nodige veiligheid garanderen voor uw eigen webstek.

Neem contact op voor meer informatie.